Karl Johan - Salg/Åpent bakeri

Karl Johan. BilBok har 50 % salg i vinduene sto det. Carlings som ligger sann ca. rett over gata skulle også ha et vilt show med en rekke sommertilbud i dag. Lurer nesten på om palet hadde et utesalg med kleder fra Sport1.

Alt man får med seg når man reiser med nattbussen til Oslo, å må gå opp til Frogner fordi ikke 10 hele personer klarer å forklarer meg hvordan jeg kommer til Soliplass med trikken. Jeg er ikke sint, bare veldig veldig veldig frustert over Osloboere som bur i Oslo ikke klarere å forklare hvordan man tar trikken til en møring som aldri før har tatt trikken. Anyway jeg ordner opp som den kreative personen jeg er. Gjore jeg bare en smart ting! Det var å ta beinafatt å begynne å gå. Det gikk vell nærmere 30 min med eit stopp på deli de luca for å komme seg til leiligheta. Btw. Det regna i Oslo, så det er ikkje bedre enn møre.

PS. Åpent bakeri hadde heller ikke åpna, jeg hadde skikkelig gleda meg til sjokolade croissant noe som åpent bakeri er mega flinke på! men det åpner kl 07.30


Inkognito terrasse - Finner du Åpent bakeri. De har en utmerket god brødbakst og en atmosfære av at du virkelig er på et bakeri!

Hvordan vet man at det er et bra bakeri? Det er fordi man ikke kommer seg inn døra med det første, her er det litt kø for å få tak i god sakene..

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!


inkognito2


2516243684c5a2040d27

homeimg2Noen andre som har smakt Sjokolade croissantane?

Én kommentar

kristine

12.06.2009 kl.22:53

hva pleier du å spise gjennom en vanlig dag? (frokost, mellom, lunch osv) du har perfekt kropp!

Skriv en ny kommentar

Pauline

Pauline

20, Vanylven

livet er for kort til å ikke nytest. Jenta som tok en tur til Tigerstaden for å bli smart og få seg en utdanning! hits