Public Enemies Moive - Love it!Herlig, Herlig Action drama, med en rekke gode kommentarer og en fantastisk rollebesetning av en rekke gode karakterer som virkelig gjør filmen spennende. Du merker ikke at du sitter der godt over 2 timer før det hele er over. Men så er Johnny Depp med og han er den kjekkest av de alle, det er han alltid eller hva?. Det med en kommentar som fikk hele kinosalen til og le, spesielt meg og Sofia var høglytt. Ja vi har litt skitten humor. Replikken kommer her: You look like you need some company, Should me and mr. Pricne Albert, give you company? Hahha.. Naughty! Elska 30-tallet sin elegant klesstil.

publicenemies145704a


publicenemiesmovie

publicenemies01

Depp som legendariske John Dillinger

Med karisma og nådeløse ran av de forhatte bankene på 30-tallet, sjarmerte han seg ut av fensel og inn i den amerikanske befolkningens hjerter.

Av Live Karoline Roaldset Filmweb 17. juni 2009
24. juli er det premiere på "Public Enemies", filmen om forbryterikonet John Dillinger (Johnny Depp) som herjet under depresjonen i USA på 30-tallet.

Den karismatiske bankraneren, som ble kalt "samfunnsfiende nr 1", tiltrakk seg både pressens og publikums interesse med sin forbrytervirksomhet, i likehet med andre forbryter på den tiden, som Bonnie & Clyde og Ma Barker. Befolkningen led under bankenes hensynsløse adferd og sympatiserte dermed med den forførende bankraneren Dillinger.

Som den mest ettersøkte på FBIs lister, jaktes Dillinger intenst av toppagenten Melvin Purvis (Christian Bale).


Trailer


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Pauline

Pauline

20, Vanylven

livet er for kort til å ikke nytest. Jenta som tok en tur til Tigerstaden for å bli smart og få seg en utdanning! hits